Wie zijn wij

HAZO Techniek BV is een technisch specialistisch las- en constructiebedrijf met een informele werksfeer. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit containerbouw, zowel nieuwbouw als modificaties, het maken van staalconstructies (o.a. offshore boatlandingen en seafasteners, trappen en bordessen ), CNC/Conventioneel draai- en freeswerk, machinebouw en onderhoud.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je bij en met ons verder groeien, dan zijn wij op zoek naar jou !!!

Jouw dagelijkse uitdagingen bestaan voornamelijk uit : – Het hechten/aflassen van diverse staalconstructies – Uitvoeren van modificaties op bestaande/geleverde containers en/of machines – Metaalbewerking/constructie bankwerken
Wij vinden het belangrijk dat je over een no-nonsense mentaliteit beschikt en kunnen het waarderen dat je kwaliteit van je werk erg belangrijk vind. Geen dag is bij ons hetzelfde en er zijn altijd verschillende projecten waar je aan kunt werken. Soms is het simpel zaagwerk maar soms ook lastige las- en constructieklussen. Hoe mooi is het om te zien dat je bijvoorbeeld van een oude zeecontainer een nieuwe container compleet met deuren, tussenwanden en doorvoeren kunt maken vanaf een tekening of dat je op een festival ineens je gebouwde container terug ziet.
In de toekomst zou je in deze functie mogelijk kunnen doorgroeien naar de functie meewerkend voorman voor het aansturen/begeleiden/structureren van de werkzaamheden van je collega’s in de werkplaats.

Wat breng je mee :

Je hebt een MBO werk- en denkniveau – Je bent van nature een echte aanpakker en bewaart overzicht bij een te halen deadline – Je hebt een flexibele instelling en een afgeronde opleiding – Je hebt ervaring met MIG/MAG-lassen en/of bankwerken – Je kunt technische tekeningen lezen en bent in staat om zelfstandig vanaf deze tekeningen te werken – Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken – Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal goed – Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Lelystad Wat bieden wij jou : Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige en afwisselende functie binnen een groeiende organisatie. Het ontwikkelen van je technische kennis en doorgroeien naar gecertificeerd lasser behoort tot de mogelijkheden. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. HAZO Techniek volgt hierbij de CAO Klein Metaal. Solliciteren? Ben jij diegene met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, vind je kwaliteit en service belangrijk voor een goede relatie met onze klanten en ben je snel beschikbaar, solliciteer dan !!! Wij ontvangen graag je CV met daarbij een korte motivatie per mail. Het mailadres hiervoor is administratie@hazotechniek.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0320 – 26 44 44.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.