Een greep uit onze Evenementen containers

U bent actief in de evenementenbranche en u wilt zich met uw bedrijf onderscheiden van uw concurrentie? Heeft u dan wel eens gedacht om een evenementencontainer of unit in te zetten waarmee u dit daadwerkelijk doet? Hazo techniek bouwt voor haar opdrachtgevers evenementen containers die écht opvallen! Niet zomaar een zeecontainer met een luik erin die dan barcontainer wordt genoemd, maar units met uitschuifbare delen, neerklapbare wanden, luxueuze inrichtingen en afwerkingen waarmee u op ieder soort event het verschil zal maken. Hazo Techniek ontwikkelt en bouwt deze voor u! Onze evenementen containers zijn onder andere geschikt voor;

  • (dance) Festivals
  • Sport evenementen
  • Food evenementen
  • Beurzen
  • Conferenties
  • Pop-up shops
  • Braderieën en jaarmarkten

Plug&Play

Waar wij het verschil in maken is dat we onze evenementencontainers plug&play ontwerpen en bouwen. Eenmaal op de locatie aangekomen dan wordt de evenementen unit met een druk op de knop opgesteld. Hierdoor blijft uw unit langer operationeel omdat u veel minder tijd kwijt bent aan het opstellen en afbreken van de traditionele opstellingen. Al onze evenementencontainers zijn ruim voorzien van goede hijspunten en desgewenst wordt deze stapelbaar gemaakt.
Doordat wij uw evenementenunit uitschuifbaar kunnen maken heeft u op een standaard 20ft containeroppervlak van ongeveer 24m² ineens een beschikbaar oppervlak van bijna 100m²!  en daarbij kunnen we ook nog eens de hoogte in waardoor uw unit nóg meer opvalt!

Hazo techniek levert ook trappen, terrassen en bordessen om aan of bij de evenementen containers te plaatsen. Deze worden altijd met het verplichte CE keurmerk geleverd zodat de veiligheid gewaarborgd is. Uiteraard wordt de evenementencontainer geheel in iedere gewenste huisstijl gebracht zodat uw unit altijd het verschil maakt!

Steenoven pizza Evenementen container

Hiermee maakt u pas écht indruk! Deze evenementencontainer is volledig uitschuifbaar en doet dienst als steenoven pizza unit. Deze unit hebben vanaf de tekentafel geheel zelf ontwikkeld en gebouwd. Uiteraard luisteren we naar de wensen van de opdrachtgever en vertalen deze naar de praktijk. Hierbij was de doelstelling van de klant is om zeer snel operationeel te zijn op een evenement. Binnen een uur moet de unit geheel klaar staan. Dat hebben we gerealiseerd.
Het eindresultaat mag er zijn! De evenementen unit heeft ingeklapt een afmeting 6500 x 3000 x 3000mm. En volledig uitgeklapt en uitgeschoven beslaat deze meer dan 100m². En is de unit ook nog eens 5.5 meter hoog! Als dat geen blikvanger is?
De unit werkt volledig hydraulisch en voorzien van moderne LED verlichting en een reusachtige spiegelbol als eyecatcher.

BlackBerry Container

Hier ziet u een zeer speciaal gemodificeerde container met trap en bordes. Zoals u ziet kunt u met onze expertise zich onderscheiden met een prachtige stand-out voor uw Beurs of evenement. Natuurlijk kunnen wij ook voldoen aan u andere wensen zelfs met de meest complexe werkstukken weten wij raad. Heeft u een complexe wens dan kunt u ook altijd bij ons terecht. Onze passie is het leveren van maatwerk dus u krijgt als klant altijd precies wat uw wens is. Hazo Techniek stelt de klant altijd voorop, dus u zult altijd maatwerk ontvangen.

Blackberry Event container
evenementencontainer @ Hazo Techniek

Bacardi Container.

Hier ziet u een speciaal gemodificeerde evenementen container naar wensen van onze klant. Met onze expertise en ervaring hebben we een mooi eindproduct geleverd aan onze klant 20ft container. Uitgewerkt met open klapbare deuren. Wij zijn altijd geïnteresseerd in een uitdaging en willen altijd het beste opleveren voor onze klant. Wij zullen altijd met u meedenken naar een compleet eindproduct.