Modificatie containers

180602305301

Modificatie containers

Hazo techniek BV heeft veel ervaring met het modificeren van standaard containers. In het verleden hebben wij verschillende offshore units gemodificeerd. Diverse gemodificeerde containers van Hazo Techniek zijn gebruikt ten behoeve van een productieplatform in de Noordzee. Zo hebben wij ook met Unisafe Marine Firefighting & Safety Equipment een modificatie geproduceerd. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd en we hebben vervolgens opdracht gekregen voor het produceren van nog twee andere units onder NORSOK regels.

Ook voor het modificeren van containers zijn wij Lloyds gecertificeerd. Met onze expertise kunnen wij alle aanpassingen naar wens realiseren. Tijdens de modificatie van de containers willen wij een zo mooi mogelijk product kunnen opleveren. Mocht er een speciale wens zijn vanuit de klant dan gaan wij natuurlijk ook tot het uiterste om deze te kunnen realiseren.

Heeft u interesse in een deskundige hulp tijdens het modificeren van u container ? Wij kunnen allerlei varianten van containers voor u modificeren.

 

Bel ons gerust voor meer informatie.

 

Als u op de foto klikt vindt u wat meer voorbeelden van projecten die wij in de loop van de tijd hebben uitgevoerd.

Een greep uit onze modificatie containers

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment