Modificatie containers

Een greep uit onze modificatie containers

Modificatie container @ Hazo Techniek

Hazo techniek heeft veel ervaring met het modificeren van standaard containers. Modificeren van containers betekent het aanpassen van containers. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van extra deuren of ramen in een container. Ook het isoleren van de container wordt veelvuldig toegepast. Tegenwoordig moet er meestal een herkeuring op de containers plaats vinden nadat de container gemodificeerd is. Dit om de veiligheid te waarborgen van de container. Dit wordt beschreven in het CSC reglement. Ook worden offshore containers veelvuldig aangepast. Dan geld het DNVGL-ST-E271 2.7-1 reglement. In het verleden hebben wij verschillende offshore units gemodificeerd. Diverse modificatie containers van Hazo Techniek zijn gebruikt ten behoeve van productieplatforms in de Noordzee. Zo hebben wij met Unisafe Marine Firefighting & Safety Equipment een gemodificeerde unit geproduceerd. Dit is naar volle tevredenheid uitgevoerd en we hebben vervolgens opdracht gekregen voor het produceren van nog twee andere units onder NORSOK regels. Ook voor het modificeren van containers zijn wij Lloyds gecertificeerd. Dit betekent dat wij de kennis én toestemming in huis hebben om uw modificatie wensen zo uit te voeren dat de constructieve veiligheid van de container geheel in tact blijft.
Wij modificeren containers onder andere voor de volgende sectoren;

  • Olie/gas industrie
  • Wind & Renewables industrie
  • Bouw & infra industrie
  • Overheden / NGO’s

Conserveren

Nadat de modificatie uitgevoerd is wordt de container meestal geheel opnieuw geconserveerd. Dit doet Hazo Techniek samen met een aantal geselecteerde partners. Dit om de kwaliteit van de container hoog te houden. Of dit nu een één laag coating is of een gecertificeerd verfsysteem, wij weten precies wat voor u de beste keus uit deze is. Van C3M, C5H tot NORSOK M-501 worden alle verfsystemen geleverd met een volledig rapport bij de oplevering van de container.

Heeft u interesse in een deskundige hulp tijdens het modificeren van u container ? Wij kunnen allerlei varianten van containers voor u modificeren.

Bel ons gerust voor meer informatie.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.