Nieuwbouw containers

Een greep uit onze nieuwbouw containers

Nieuwbouw container @ Hazo Techniek

Hazo techniek bouwt diverse Nieuwbouw containers geheel volgens klantspecificaties. Of dit nu een 10ft, 20ft, 40ft of afwijkende maat container voor on- of offhsore zou zijn, wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen van engineering tot turnkey oplevering. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring opgebouwd met verschillende nieuwbouwcontainers waaronder brandvertragende A60 units. Deze units worden door ons geproduceerd, voorzien van A60 isolatiemateriaal en afgedekt met bijvoorbeeld geperforeerde beplating. Daarbij kunnen deze containers worden voorzien van toegangsdeuren, veiligheidsramen, diverse doorvoeringen voor flenzen en MCT ramen.
Verder hebben wij ook ervaring met het construeren van onder andere de volgende soorten containers of units;

  • Containers voor generatorsets
  • Waterbehandelingsinstallatie containers
  • werkplaatscontainers
  • Firemen’s rescue-units
  • TLQ’s

 

Volledig gecertificeerd vakwerk

Doordat we Lloyd’s Register gecertificeerd zijn kunnen wij de nieuwbouw containers sneller produceren en leveren dan overige constructeurs en geheel volgens de gevraagde normeringen. Daarbij zijn onze lassers volledig gecertificeerd om volgens de NEN-EN-ISO 3834 het laswerk te kunnen uitvoeren. Hazo Techniek zelf heeft al jarenlang het ISO 9001 certificaat.

Het voordeel van onze nieuwbouw container is dat Hazo Techniek over een ruime bibliotheek van ontwerpen beschikt waarop al een certificering zit. Dit zijn zowel DNVGL-ST-E271 2.7-1 als CSC certificeringen. Daarmee is er al snel een basisontwerp beschikbaar en wordt er dus tijdwinst geboekt en kosten bespaard. Uiteraard blijft het mogelijk dat deze custom made voor u ontworpen, geëngineerd en geconstrueerd wordt. Als bedrijf zijn we er trots op hoe tevreden onze huidige klanten zijn met de nieuwbouw containers die wij aan hun hebben mogen leveren. Heeft u zelf een idee dan kunt u deze te allen tijde aan ons voorleggen zodat we samen kunnen overleggen hoe we deze kunnen vertalen naar een mooie en functionele nieuwbouwcontainer.

Heeft u behoefte in een deskundig advies van ons? Wij kunnen alle varianten van nieuwbouwcontainers voor u produceren.

Bel ons gerust voor meer informatie.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.