Nieuwbouw containers

140911966901

Hazo techniek BV bouwt diverse nieuwbouw containers . geheel volgens klantspecificaties.  Wij hebben ervaring met meerdere varianten containers onder andere A60 units. Deze  units worden door ons geproduceerd, afgewerkt met A60 materiaal en geperforeerde beplating.  Deze containers zijn voorzien van  diverse doorvoeringen voor flenzen en MCT ramen. Verder hebben wij ook ervaring met het construeren van containers die dienen als behuizing van generator set of andere elementen die in een container kunnen worden geplaatst.

Mochten er zaken zijn die u niet zeker weet kunnen wij deze  voor u uitzoeken. Wij zijn Loyds gecertificeerd wij kunnen de nieuwbouw units leveren volgens hun eisen

Het voordeel van onze een nieuwbouw unit is dat deze speciaal voor u wordt ontworpen, geëngineerd en geconstrueerd dus precies wat u voor ogen heeft zult u ook ontvangen. Als bedrijf zijn we er trots op hoe tevreden onze huidige klanten zijn met de nieuwbouw units die wij voor hun hebben mogen leveren. Heeft u zelf een voorstel dan kunt u deze ten alle tijden aan ons voorleggen zodat we kunnen kijken hoe we deze kunnen realiseren.

Heeft u interesse in een deskundige nieuwbouw container bouwer? Wij kunnen allerlei varianten van nieuwbouw containers voor u produceren.

Bel ons gerust voor meer informatie.

 

Als u op de foto klikt vindt u wat meer voorbeelden van projecten die wij in de loop van de tijd hebben uitgevoerd.

Een greep uit onze nieuwbouw containers

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment