Nieuwbouw containers

140911966901

Hazo techniek BV bouwt diverse nieuwbouw containers geheel volgens klantspecificaties. Wij hebben ervaring met verschillende varianten containers waaronder brandvertragende A60 units. Deze units worden door ons geproduceerd, voorzien van A60 isolatiemateriaal en afgedekt met bijvoorbeeld geperforeerde beplating. Deze containers zijn voorzien van diverse doorvoeringen voor flenzen en MCT ramen. Verder hebben wij ook ervaring met het construeren van containers die dienen als behuizing voor generatorsets of andere elementen die in een container kunnen worden geplaatst.

Mochten er zaken zijn die u niet zeker weet, dan zoeken wij deze graag voor u uit! Doordat we Lloyds gecertificeerd zijn kunnen wij de nieuwbouw units snel produceren en leveren volgens de gevraagde reglementen.

Het voordeel van onze nieuwbouw unit is dat deze custom made voor u ontworpen, ge├źngineerd en geconstrueerd wordt. Als bedrijf zijn we er trots op hoe tevreden onze huidige klanten zijn met de nieuwbouw units die wij voor hun hebben mogen leveren. Heeft u zelf een idee dan kunt u deze te allen tijde aan ons voorleggen zodat we samen kunnen overleggen hoe we deze kunnen realiseren.

Heeft u behoefte in een deskundig advies van een nieuwbouw containerbouwer? Wij kunnen allerlei varianten van nieuwbouw containers voor u produceren.

Bel ons gerust voor meer informatie.

 

Als u op de foto klikt vindt u wat meer voorbeelden van projecten die wij in de loop van de tijd hebben uitgevoerd.

Een greep uit onze nieuwbouw containers

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment